Unikāla meistarklase – degustācija vīna profesionāļiem un mīļotājiem.
3 Michelin zvaigžņu restorāna sommelier un vīna investīciju eksperts (Francija, Lielbritānija)
Hugues Lepin
Meistarklases galvenās tēmas:
• Jaunākie virzieni un tendences vīna ražošanā un izplatīšanā. Kas šobrīd interesē pasaules vīna baudītājus? Ieskats biodinamisko un organisko vīnu ražošanā, pārdošanā un pieprasījumā.
• Kuras valstis šobrīd nosaka pasaules modi vīnu ražošanā un piedāvājumā un kāpēc?
• Kādus vīnus savās vīnu kartēs iekļauj pasaules vadošie vīnziņi?
• Astoņu šī brīža aktuālo vīnu degustācija:
Reyneke Organic Chenin Blanc
Domaine Huet, "Le Mont” Sec
Elena Walch Chardonnay Riserva Castel Ringberg DOC
2011 Chassagne Montrachet 1er Cru "Maltroie"
Domaine Philippe Collin
2010 Mercurey 1er Cru CLos Du Roi Chateau De Chamirey
2003 Bressan Pinot Nero Venzia Guilia
2009 Craggy Range Le Sol
2003 Hermitage Rouge Vidal Fleury
Cena: 90 EUR /par personu
Darba valoda: angļu