Hugues Lepin vīnziņa karjera sākās nu jau vairāk kā pirms desmitgades Alain Ducasse 3 Michelin zvaigžņu restorānā Le Louis XV, Montekarlo. Hugues devās prom no Francijas, lai atvērtu „Alain Ducasse at the Dorchester”. Viņa darba pieredzē ir ierindojama sadarbība arī ar šefpavāru Gordon Ramsay, taču tieši ar 2 Michelin zvaigžņu šefpavāri Hélène Darroze tika radīts Sommelier’s Table.

Sommelier’s Table ir pirmā sava veida pieredze; šis vīnziņu galds ir novietots pašos The Connaught Hotel vīna pagrabos, un ir īpaši radīts kaismīgiem vīnu cienītājiem. Šī galdiņa viesiem ir īpaša iespēja izbaudīt vakariņas intīmā gaisotnē vecākā vīnziņa aprūpē, kur katru ēdienu Hélène Darroze ir īpaši pieskaņojusi vakariņu laikā baudāmajam vīnam. Hugues šobrīd ieņem Director of Private Client sales amatu Wine Source Group uzņēmumā, piedāvājot īpašu pakalpojumu, īpaši izmeklējot izsmalcinātus vīnus un alkoholiskos dzērienus gan privātajiem, gan komerciālajiem klientiem visā pasaulē. Hugues ir nepārspējams tieši mazo, ekskluzīvo vīndaru un biodinamisko vīnu pasaulē.

 

Festivāla nedēļā vīnzins pasniegs divas meistarklases - vīna investīciju meistarklasi un vīna degustāciju - meistarklasi


Nov 20, 2015
0
0

Komentāri