Datums: 27 Apr, 2016
Laiks: 18:00
Adrese: Rīga
Vieta: Restorāns-bārs KID*
Biļetes: Atvērts publikai ar iepriekšēju rezervāciju
Tālrunis: 1
E-pasts: kid@restaurantkid.lv

Ēdienkartē:

Liellopa pavēderes šķiedra
pētersīļu majonēze, pētersīļu lapas

Baltie sparģeļi
sparģeļu konsomē, zaļie zirnīši, zaļo zirnīšu biezenis, holandiešu mērce, parmezāna siers

2013 La Baume Grande Olivette Sauvignon Blanc, Languedoc-Rousillon, France

48 grādu temperatūrā gatavota mencas fileja
mencu āda, marinēti lauku gurķi, diļļu emulsija, dehidrēts olas dzeltenums

2014 Vina Leyda Chardonnay Reserve, Leyda Valley, Chile

Pīles krūtiņa
lāčpurni, rozmarīna burkānu biezenis, pīļu aknu ravioli, paipalu olas skotu gaumē, vīna mērce

2012 Castillo De Molina Pinot Noir Reserva, Chile

Skuju saldējums
marinētas skujas, skābeņu komsomē, zaķskābenes

Rabarberu plātsmaize
rabarberu gels, marinēti rabarberi, rabarberu lapu granīta, rabareru sakņu drumstalojums, mandeļu saldējums

ABAVAS rabarberu dzirkstvīns

Ēdienu izmaksas vienai personai ar vīniem: 35 EUR

Apr 27, 2016
0
0

Komentāri