Lieliskais un atraktīvais šefpavārs Kaspars Jansons, gluži kā daudzi citi Latvijas slavenie un veiksmīgie šefpavāri, savu karjeru uzsāka restorānā Vincents pie Mārtiņa Rītiņa.
Turpinot savu karjeru pa augstās klases restorānu kāpnēm, šefpavārs vairākus gadus nostrādāja Hotel Bergs restorānā, ik pa laikam stažējoties pasaules labākajos restorānos; 2014. gada pasaules labākais 3 Michelin zvaigžņu restorāns Noma (Kopenhāgena), 3 Michelin zvaigžņu restorāns Braiersbronn (Vācija) un 2 Michelin zvaigžņu restorāns La Table de Gourmet (Elzasa, Francija) ir tikai daži restorāni, kurus var minēt starp tiem, kuros savas prasmes ir pilnveidojis lieliskais šefpavārs.
Pēc divu gadu darba Baltkrievijā šefs ir atgriezies Latvijā un nu jau gadu visiem viesiem ir iespējams nobaudīt fantastiskas maltītes restorānā Muusu, Skārņu ielā, kur šefs saimnieko šobrīd.