Datums: 28 Apr, 2016
Laiks: 18:00
Adrese: Rīga
Vieta: Restorāns Muusu
Dalībnieki: Atvērts publikai ar iepriekšēju rezervāciju
Tālrunis: 1
E-pasts: martins@muusu.lv

PIECU KĀRTU VAKARIŅAS

Mazsālītas vimbas tartars
skābeņu jogurts, zaķskābenes, augstākā labuma rapšu eļļa, 64 grādu temperatūrā gatavots olu dzeltenums, rudzu ķimeņu plānmaize

ABAVAS Rabarberu dzirkstvīns

Vītināta jaunlopgaļa
stobra kaulu krēms, lazdu riekstu vinegrets, sezonas lapu salāti, saldie sīpoli, ABAVAS aveņu etiķis

ABAVAS Ābolu vīns

STARPĒDIENS
Bērzu sulu želeja, redīsu dīgsti

Plucinātas zemā temperatūrā gatavotās trušu kājas
murķeļi, ziedkāpostu biezenis, sparģeļi, trušu aknu sarkanvīna buljonmērce

ABAVAS ´Zilgas´ sārtvīns

Rabarberi
mandeļu kēkss, apelsīnu liķierī peldināti rabarberi, maskarpones krēms, rabarberu un aveņu sorbets

ABAVAS Aveņu brandvīns


Ēdienu izmaksas vienai personai ar vīniem: 50 EUR
(mazākais pasūtījums - divām personām, pie viena galda visiem viesiem iespējams izvēlēties vai nu à la carte, vai nu piecu kārtu maltīti)

Apr 14, 2016
0
0

Komentāri