PIECU KĀRTU VAKARIŅAS
Mazsālītas vimbas tartars
skābeņu jogurts, zaķskābenes, augstākā labuma rapšu eļļa, 64 grādu temperatūrā gatavots olu dzeltenums, rudzu ķimeņu plānmaize
ABAVAS Rabarberu dzirkstvīns
Vītināta jaunlopgaļa
stobra kaulu krēms, lazdu riekstu vinegrets, sezonas lapu salāti, saldie sīpoli, ABAVAS aveņu etiķis
ABAVAS Ābolu vīns
STARPĒDIENS
Bērzu sulu želeja, redīsu dīgsti
Plucinātas zemā temperatūrā gatavotās trušu kājas
murķeļi, ziedkāpostu biezenis, sparģeļi, trušu aknu sarkanvīna buljonmērce
ABAVAS ´Zilgas´ sārtvīns
Rabarberi
mandeļu kēkss, apelsīnu liķierī peldināti rabarberi, maskarpones krēms, rabarberu un aveņu sorbets
ABAVAS Aveņu brandvīns
Ēdienu izmaksas vienai personai ar vīniem: 50 EUR
(mazākais pasūtījums - divām personām, pie viena galda visiem viesiem iespējams izvēlēties vai nu à la carte, vai nu piecu kārtu maltīti)